Cithakan:WartaGapuraKomunitas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warta Wikipedia

Jadwal Kémpal[besut sumber]

2016[besut sumber]

2015[besut sumber]

2013[besut sumber]

2012[besut sumber]

2011[besut sumber]

  • 14 November 2011 - Panganggo Sigit, Puryono lan Nurulbaitirohmah diangkat dadi pangurus ing Wikipedia abasa Jawa.
  • 27 September 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik artikel ka-37.000 kanthi irah-irahan Taufiq Effendi.
  • 21 Maret 2011 - Wikipedia abasa Jawa bebarengan karo Wikimedia Indonesia lan Universitas Negeri Semarang nganakake kompetisi nulis "Papat Limpad".
  • 22 Agustus - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 36.000 artikel. Artikel ka-36.000 kanthi irah-irahan Ada Band.
  • 6 Agustus - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 35.000 artikel. Artikel ka-35.000 kanthi irah-irahan Guwa Son Doong,
  • 24 Juni - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 34.000 artikel. Artikel ka-34.000 kanthi irah-irahan Crenarchaeota.
  • 1 Mei 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 33.000 artikel. Artikel ka-33.000 kanthi irah-irahan Lampah-Lampahanipun Radèn Mas Arya Purwalelana.
  • 12 Februari 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 32.000 artikel. Artikel ka-32.000 kanthi irah-irahan Pucangtelu, Kalitengah, Lamongan.
  • 15 Januari 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 31.000 artikel. Artikel ka-31.000 kanthi irah-irahan: Ketéla pohung.

2010[besut sumber]

  • 3 Austus 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 30.000 artikel. Artikel ka-30.000 kanthi irah-irahan: Daun, Sangkapura, Gresik.
  • 12 Juni 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 29.000 artikel. Artikel ka 29.000 kanthi irah-irahan: Tim nasional bal-balan Jepang
  • 24 Mei 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-58 ing donya kanthi 28.465 artikel.
  • 17 Mei 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-59 ing donya kanthi 28.116 artikel.
  • 14 Mei 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 28.000 artikel. Artikel ka 28.000 kanthi irah-irahan: Goodluck Jonathan
  • 27 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa munggah manèh dadi ka-60 ing donya kanthi 27.194 artikel.
  • 23 April 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 27.000 artikel. Artikel ka 27.000 kanthi irah-irahan: Bojong, Tretep, Temanggung
  • 23 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa munggah manèh dadi ka-61 ing donya kanthi 26.972 artikel.
  • 21 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa mlorot dadi ka-62 ing donya kanthi 26.685 artikel.
  • 18 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa mlorot dadi ka-61 ing donya kanthi 26.617 artikel.
  • 14 Maret 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-60 ing donya kanthi 26.211 artikel.
  • 11 Maret 2010 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik 26.000 artikel.
  • 11 Maret 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-61 ing donya kanthi 25.994 artikel.
  • 5 Maret 2010 Sabudis diangkat dadi pangurus.
  • 18 Februari 2010 Wikipedia basa Jawa wis ngancik 25.000 artikel.
  • 10 Februari 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-62 ing donya, kanthi 24.763 artikel.
  • 22 Januari 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-63 ing donya, kanthi 24.269 artikel.

2009[besut sumber]

  • 4 Desember 2009 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-64 ing donya kanthi 22.594 artikel.
  • 29 Agustus 2009 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-65 ing donya kanthi 20.533 artikel.
  • 13 Juli 2009 Wikipedia basa Jawa wis ngancik 20.000 artikel.
  • 20 Maret 2009 - Wikimedia Indonesia nganakaké konferènsi pers ngenani madegé organisasi iki. Jroning konferènsi pers sing dianakaké ing Ops room Dep Kominfo kasebut uga diangkat Christian Sugiono minangka duta Bebaskan Pengetahuan, sarta pratélan ngenani prosès ngecakaké lisènsi Creative Common utawa "Karya Cipta Bersama" ing sangisoré hukum Indonésia.
  • 8 Maret 2009 - Wikipedia basa Jawa umuré wis ganep limang taun!
  • 1 Maret 2009 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik peringkat ka-66 ing donya kanthi 17.358 artikel.
  • 24 Februari 2009 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik peringkat ka-67 ing donya kanthi 17.048 artikel.
  • 23 Februari 2009 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik artikel ka-17.000, artikel mawa irah-irahan Paku-pakuan tinulis dening TracySurya.
  • 21 Februari 2009 - Wikipedia basa Indonésia saiki wis ndarbèni 100.000 artikel. Artikel kaping 100.000 iku Luck By Chance, sawijining film India déning panganggo anonim (120.163.51.107).
  • 15 Februari 2009 - Wikipedia Jawa ngancik peringkat 68 ing donya kanthi 16.475 artikel.


Arsip warta lawas