Cithakan:Veneto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Italia | Provinsi ing Veneto Veneto-Bandiera.png
Belluno | Padova | Rovigo | Treviso | Venezia | Verona | Vicenza


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Veneto&oldid=842772"