Cithakan:Unicode chart Sinhala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sinhala[1][2]
Kart kodhe resmi Unicode Consortium (PDF)
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F
U+0D8x
U+0D9x
U+0DAx
U+0DBx
U+0DCx
U+0DDx
U+0DEx
U+0DFx
Cathetan
1.^ Per Unicode gagrag 13.0
2.^ Warna klawu tegesé cecek kodhe kothong
Dhokumèntasi cithakan[gawé]