Cithakan:Sunting

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Templat iki ngasilaké pranala cepet kanggo nyunting kaca.

Conto:
{{sunting|Cithakan:Seri A}} ngasilaké [sunting]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Sunting&oldid=867282"