Cithakan:Sugeng-rawuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cithakan:Sugengrawuh)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Sugeng-rawuh!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbang kawruhé panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

~~~


Dhokumèntasi cithakan[gawé]