Cithakan:Saking

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cithakan:Saka)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar puniki asalipun saking Wikipedia basa Inggris. Pirsani katrangan gambar puniki ing en:Image:Saking.
Menawi lisènsi berkas puniki bènten kaliyan lisènsi ing Wikipedia ingkang dados sumberipun, lisènsi ing Wikipedia kasebat ingkang dipunanggé.

Cara panggunaan:

  • {{saking|xx}} conto: {{saking|en}}
  • {{saking|xx|namaasli.ext}} menawi nami gambar bénten kaliyan nami aslinipun ing wikipedia xx
  • xx nunjukaken kode basa ISO 639-1

Cithakan puniki nambahaken [[Kategori:Gambar saking Wikipedia sanès]].