Cithakan:Promophoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Copyrighted

Gambar punika arupi gambar tokoh utawi produk utawi prastawa ingkang sampun dipunlepasaken déning prusahaan utawi organisasi minangka sarana promosi dhumateng media, kados iklan utawi gambar promosi. Hak cipta gambar dipuncepeng déning perusahaan utawi artis ingkang ndamel gambar kasebat. Panjenengan kedah nganthèkaken bukti kapemilikan gambar kasebat, yèn mboten pramila gambar puniki saged dipunbusak tanpi pepènget. Panggunaan gambar promosi punika dipunyakini

  • Kanggé ilustrasi tokoh utawi produk utawi prastawa ingkang magepokan

Dipunyakini manawi pangginaan gambar-gambar punika:

  • kanggé angkah pendhidhikan,
  • lan boten wonten sumber bébas sanèsipun kanggé gambar ingkang dipunmaksudaken,
  • kanggé dipunamot ing Wikipedia basa Jawi, ingkang dipunlayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] ingkang basisipun dumunung wonten ing Amérika Sarékat, cekap miturut sarat pangginaan adil (fair use) ing saandhapipun Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan sanès gambar punika, ing Wikipedia utawi papan sanèsipun, saged nglanggar hak cipta.

Dhumateng ingkang nginggahaké gambar: supados nambahaken detil informasi gambar kadosta alesan pangginaan poster, ugi sumber gambar lan informasi hak ciptanipun.


Kategori yang ditambahkan: Cat:Gambar promo