Cithakan:Panganggo siluman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nuvola apps kdmconfig.png Panganggo iki wis kabukti minangka panganggo siluman saka [[Panganggo:{{{1}}}|{{{1}}}]]

Yèn panjenengan sing duwé akun iki, aja mbusak pènget iki.