Cithakan:Panganggo ko-1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Pangguna[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak panganggo iki yèn panjenengan ora péngin kaca panganggoné mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak panganggo/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing kaca panganggoné panjenengan kaya mangkéné: {{Panganggo ko-1}}
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Panganggo ko-1}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]