Cithakan:Panganggo jv-5

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
jv-5Naraguna puniki kagungan kawruh ingkang inggil basa Jawi.
Dhokumèntasi cithakan[gawé]