Cithakan:Panganggo jv-4

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
jv-4Naraguna puniki gadhah kawruh paripurna basa Jawi.
Dhokumèntasi cithakan[gawé]