Cithakan:Panganggo jv-2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Dhokumèntasi cithakan[gawé]