Cithakan:Naraguna ms-3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
ms-3Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Panganggo[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak naraguna iki yèn panjenengan ora péngin kaca naragunané mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak naraguna/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing kaca naragunané panjenengan kaya mangkéné: {{Naraguna ms-3}}
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Naraguna ms-3}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]