Cithakan:Link GA

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan iki nambahaké tandha plus (Symbol support vote.svg) kanggo status Good Article marang sawijining pranala Wikipedia interlanguage. Kanggo migunaaké cithakan iki, cantumna {{Link GA|xx}}, ing ngendi xx iku kodhe basa Wikipedia. Tandha iki mung muncul yèn MonoBook (default) skin dipigunakaké.


Wigati: cithakan iki ora diaktifaké ing Wikipedia Basa Indonésia. Pirsani en:Template talk:Link GA kanggo diskusi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Link_GA&oldid=814715"