Cithakan:Link GA

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Diamond-caution.png

Artikel utawa gambar iki layak kanggo dibusak.
Yèn panjenengan ora sarujuk, mangga ditulis ing kaca diskusiné alesané. Yèn kaca utawa gambar iki tibaké ora layak dibusak, utawa panjenengan sumedya mbenakaké artikel utawa gambar iki, mangga informasi iki diilangi. Nanging aja ngilangi tag informasi iki yèn panjenengan dhéwé sing miwiti nulis artikel utawa ngunggah gambar iki. Coba tulung uga maca kaca aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki bakal dibusak.
Para pangurus: Aja lali ndeleng yèn ana pranala menyang kaca iki lan vèrsi-vèrsi sadhurungé sadurungé mbusak.

Cithakan iki nambahaké tandha plus (Symbol support vote.svg) kanggo status Good Article marang sawijining pranala Wikipedia interlanguage. Kanggo migunaaké cithakan iki, cantumna {{Link GA|xx}}, ing ngendi xx iku kodhe basa Wikipedia. Tandha iki mung muncul yèn MonoBook (default) skin dipigunakaké.


Wigati: cithakan iki ora diaktifaké ing Wikipedia Basa Indonésia. Pirsani en:Template talk:Link GA kanggo diskusi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Link_GA&oldid=927360"