Menyang kontèn

Cithakan:Infobox cocktail

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Panganggo[besut sumber]

Kode sing ana ing |label = <...> iki perlu diperiksa terjemahan saka basa Inggris

Kode[besut sumber]

Selehake teks ing ngisor iki ing sisih ndhuwur kaca, biasane pas paragraf pertama lan sadurunge judhul kapisan dadi pilihan paling becik.

Pilihan dhasar Kabeh isi cithakan
Gunakake pilihan cithakan ing ngisor iki sing ngganti ALCOHOLTYPE karo salah sawijining opsi alkohol utama (yes utawa no).
{{ infobox cocktail
| iba         = 
| source      = 
| sourcelink  = 
| name        = 
| image       = 
| caption     = 
| type        = 
| flaming     = 
| ALCOHOLTYPE = yes
| served      = 
| garnish     = 
| drinkware   = 
| ingredients = 
| prep        = 
| timing      =
| notes       = 
| footnotes   = 
}}
{{ infobox cocktail
| iba         = 
| source      = 
| sourcelink  = 
| name        = 
| image       = 
| caption     = 
| type        = 
| flaming     = 
| absinthe    = 
| amaretto    = 
| beer        = 
| bourbon     = 
| brandy      = 
| cacao       = 
| cachaça     = 
| campari     = 
| canadian    = 
| champagne   = 
| cider       = 
| coffee      = 
| cognac      = 
| curaçao     = 
| everclear   = 
| fortified   = 
| gin         = 
| irishc      = 
| irishw      = 
| jäger       = 
| menthe      = 
| moonshine   = 
| pastis      = 
| pisco       = 
| port        = 
| pucker      = 
| rum         = 
| sake        = 
| sambuca     = 
| schnapps    = 
| scotch      = 
| sparkling   = 
| tennessee   = 
| tequila     = 
| vermouth    = 
| vodka       = 
| whiskey     = 
| whisky      = 
| wine        = 
| other       = 
| served      = 
| garnish     = 
| drinkware   = 
| ingredients = 
| prep        = 
| timing      =
| notes       = 
| footnotes   = 
}}
Drinkware/garnish options

Garnish omben-omben lan koktail mung nggunakake sawetara opsi ing ngisor iki.

{{ infobox cocktail
| name        = NAME
| image       = 
| caption     = 
| type        = 
| notes       = 
| footnotes   = 
}}