Cithakan:Infobox Tennis player

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{playername}}}
{{{image}}}
Julukan/undang-undangan {{{nickname}}}
Negara {{{country}}}
Papan padunungan {{{residence}}}
Dhuwur {{{height}}}
Bobot {{{weight}}}
Karir profèsional {{{turnedpro}}}–{{{retired}}}
Tangan {{{plays}}}
Gunggung bebungah
sadawaning karir
{{{careerprizemoney}}}
Tunggal
Menang-kalah {{{singlesrecord}}}
Gelar {{{singlestitles}}}
Peringkat paling dhuwur {{{highestsinglesranking}}}
Hasil Grand Slam ({{{gelarGS}}} gelar)
Australia Terbuka {{{AustralianOpenresult}}}
Prancis Terbuka {{{FrenchOpenresult}}}
Wimbledon {{{Wimbledonresult}}}
AS Terbuka {{{USOpenresult}}}
Ganda
Menang-kalah {{{doublesrecord}}}
Gelar {{{doublestitles}}}
Peringkat paling dhuwur {{{highestdoublesranking}}}

Cathetan: Data per {{{updated}}}.

Panggunaan[besut sumber]

{{Infobox Tennis player
|playername= 
|image= (optional)
|nickname= (optional)
|country= 
|residence= 
|datebirth= 
|placebirth= 
|height= (optional)
|weight= (optional)
|turnedpro= 
|retired= (optional)
|plays= 
|careerprizemoney= 
|singlesrecord= 
|singlestitles= 
|highestsinglesranking= 
|gelarGS= (optional)
|AustralianOpenresult= 
|FrenchOpenresult= 
|Wimbledonresult= 
|USOpenresult= 
|doublesrecord= 
|doublestitles= 
|highestdoublesranking= 
|updated= 
}}

Cathetan[besut sumber]

  • Jroning field updated, pigunakna tanggal Senèn pungkasan sawisé statistik ATP utawa WTA di-update. Yèn pemain wis pensiun, isi N/A.
  • Isi Height (dhuwur) lan Weight (bobot) migunakaké sistem imperial (meter lan kilogram), lan Career Prize money (gunggung dhuwit hadhiah) jroning Dollar AS.
  • Gelar juwara Singles (singlestitles) lan Doubles (doublestitles) mung gelar jroning tur WTA lan ATP, ora klebu sirkuit ITF (setingkat sangisoré).
  • Asil Grand Slam isiné peringkat paling dhuwur sing kagayuh, lan taun panggayuhané.
  • Menang - kalah (singlesrecord lan doublesrecord) mung pertandhingan nalika tur ATP utawa WTA.