Cithakan:Infobox musical artist/doc

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cara nganggo[besut sumber]

Cara[besut sumber]

  • Dunung:
Cithakan iki didèlèh ing bagéan paling ndhuwur artikel.
  • Kodhe:
{{Infobox musical artist |
| Name                = 
| Img                 = 
| Img_capt            = 
| Img_size            =
| Landscape           = 
| color               = 
| Background          = 
| Birth_name          = 
| Alias               = 
| Birth               = 
| Death               = 
| Origin              = 
| Instrument          = 
| Genre               = 
| Occupation          = 
| Years_active        = 
| Label               = 
| Associated_acts     = 
| URL                 = 
| Current_members     = 
| Past_members        = 
| Notable_instruments = 
}}

Field[besut sumber]

Field sing ditulis minangka "grup" utawa "individu" mung kanggo grup musik utawa musisi individu sacara kapisah. Busak parameter sing ora diperlokaké.
Field Tipe Deskripsi
Name Jeneng grup utawa musisi.
Img Gambar musisi ukuran 220 pixel.
Img_capt Caption.
Img_size Ukuran gambar, mung yèn luwih cilik saka 220 pixel.
Landscape Ketik "yes" yèn migunakaké gambar sing amba lan cendhak. Dhuwur gambar bakal dibatesi dadi 200 pixel.
Background Jeneng sing dipilih adhedhasar katentuan ing ngisor kanggo nuduhaké werna cithakan.
Birth_name individu Jeneng kelairan (khusus solo).
Alias Jeneng panggung resmi; uga tumrap musisi solo sing ngowahi jeneng kelairan.
Birth individu Tanggal kelairan musisi. Cantumaké uga papan kelairan, yèn béda karo papan asal (pirsani Origin ing ngisor). Pencantuman gendéra opsional.
[[Dina Sasi]] [[Taun]]<br>
<small>[[Image:Bendera negara.svg|25px|Country flag]] [[Kota]],
[[Negara bagéan]], [[Negara]]</small>
Death Tanggal lan papan pati. (format sing padha karo kelairan)
Origin Kutha asal musisi. Ora padha karo kutha kelairan musisi solo.

[[Image:bendera negara.svg|25px|Country flag]] [[Kota]], [[Negara bagéan]], [[Negara]]

Instrument individu Instrumen sing dimainaké, upamané gitar utawa biola. Cantumaké nyanyi, rap, beatboxing utawa scat singing yèn relevan.
Genre Genre sing dimainaké déning musisi secara umum (upamané Hip hop, dudu East Coast hip hop).
Occupation individual Peran sing dilaksanakan déning musisi (upamané pemain musik, penulis lagu, produser, lsp).
Years active Periode dalam tahun saat musisi sing bersangkutan aktif.
Label Jeneng perusahaan rekaman, dipisahaké nganggo koma. HBusak tembung "Records" saka kabèh perusahaan rekaman (upamané gunakna [[Arista Records|Arista]], dudu [[Arista Records]].)
Associated_acts Musisi liya sing magepokan, upamané grup musik sing anggotané padha.
URL Situs resmi.
Current_members grup Anggota grup musik.
Past_members Mantan anggota grup musik.
Notable_instruments individu Model instrumen khusus sing gegandhèngan karo musisi (upamané gitar Fender Stratocaster dan Gibson Flying V duwèké Jimi Hendrix utawa piano Bösendorfer duwèké Tori Amos).

Werna[besut sumber]

Cantumaké jenis musisi ing Background miturut dhaptar ing ngisor.

Code Display
solo_singer
Background information
non_vocal_instrumentalist
Background information
non_performing_personnel
Background information
group_or_band
Background information
classical_ensemble
Background information
temporary
Background information

Deleng uga[besut sumber]