Cithakan:Infobox Dotcom company

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{company_name}}}
Tipe {{{company_type}}}
Madeg {{{foundation}}}
Kantor pusat

Dokumentasi[besut sumber]

Templat iki apiké kanggo nglengkapi artikel bab prusahaan online (kaya YouTube, eBay, lan Facebook). Yèn artikel bab prusahaan kang dudu adhedhasar online utawa situs, pigunakaké cithakan {{Kotakinfo Prusahaan}} utawa {{Kotakinfo Situs}}.

Penggunaan[besut sumber]

Mangga disalin cithakan kosong ing ngisor iki. Kabèh kothak isian ora wajib diisi, kajaba jeneng_prusahaan, jenis_prusahaan, lokasi, lan yayasan. Khusus kanggo kothak isian lokasi, olèh diisi salah siji, apa ing location, location_city, utawa location_country.

Nama Isian Ketentuan
{{Infobox Dotcom company
| company_name     = 
| company_logo     = 
| company_type     = 
| genre            = 
| foundation       =
| founder          = 
| location_city    = 
| location_country = 
| location         =
| origins          = 
| key_people       = 
| area_served      = 
| industry         = 
| products         = 
| services         =
| revenue          = 
| operating_income = 
| net_income       = 
| num_employees    = 
| parent           = 
| divisions        =
| subsid           = 
| owner            = 
| company_slogan   = 
| homepage         =
| current_status   =
| screenshot       = 
| footnotes        =
}}
 
KUDU DIISI
 
KUDU DIISI
 
KUDU DIISI
 
ISI SALAH SIJI
ISI SALAH SIJI
ISI SALAH SIJI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KUDU DIISI
KUDU DIISI