Cithakan:Infobox Chinese/Chinese

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jeneng CinaCina {{{c}}} Cina Padatan {{{t}}} Cina Prasaja {{{s}}} Aksara 'Phags-pa{{{phagspa}}}Pos{{{psp}}}Werdi literal{{{l}}}