Cithakan:ISO 639 name th

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tanah Thai

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Tanah Thai, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Tanah Thai|th}}) sarana kodhe «th». Contoné, {{Lang|th|sawenèh tèks ing basa Tanah Thai}}. Iki dienggo déning cithakan {{Th icon}}, lan bokmanawa déning {{Th}}.

Kategori alihan

Uga delengen