Cithakan:ISO 639 name sa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sangsekerta

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Sangsekerta, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Sangsekerta|sa}}) sarana kodhe «sa». Contoné, {{Lang|sa|sawenèh tèks ing basa Sangsekerta}}.

Kategori alihan

Uga delengen