Cithakan:ISO 639 name hu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Honggari

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Honggari, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Honggari|hu}}) sarana kodhe «hu». Contoné, {{Lang|hu|sawenèh tèks ing basa Honggari}}. Iki dienggo déning cithakan {{Hu icon}}, lan bokmanawa déning {{Hu}}.

Kategori alihan

Uga delengen