Cithakan:ISO 639 name he

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ibrani

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Ibrani, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Ibrani|he}}) sarana kodhe «he». Contoné, {{Lang|he|sawenèh tèks ing basa Ibrani}}. Iki dienggo déning cithakan {{He icon}}, lan bokmanawa déning {{He}}.

Kategori alihan

Uga delengen