Cithakan:Height

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa


Template documentation[view] [edit] [history] [purge]
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.

Instruksi[besut sumber]

Kodhe[besut sumber]

Kodhe Asil
{{height|m=1.72|precision=0}} 172 m (564 ft 4 in)
{{height|m=1.72|precision=0}} 172 m (564 ft 4 in)
{{height|m=1.72|frac=16}} 172 m (564 ft 3.7 in)
{{height|ft=6}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|ft=6|in=1}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|ft=6|in=1|precision=1}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|ft=5|in=7+1/2}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|ft=5|in=7+1/2|precision=1}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|in=10}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|m=1.72|precision=0}} 172 m (564 ft 4 in)
{{height|ft=6|in=2|abbr=mos}} Cithakan:Convert/LoffAoffDbSoff2Cithakan:Convert/track/abbr/def
{{height|ft=6|in=2}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|ft=5|in=7+1/2|precision=3}} Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
{{height|m=2|in=2|precision=0}} Cacad: Isia height nganggo jinis unit siji waé
  • m is for meters
  • ft is for feet
  • in is for inches

Deleng uga[besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Height&oldid=1076794"