Cithakan:Fairuse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Copyrighted

Karya punika manawi dipunlindhungi hak cipta lan boten kagungan idin saking ingkang kagungan hak cipta.
Dipunyakini manawi pangginaan gambar-gambar punika:

  • kanggé angkah pendhidhikan,
  • lan boten wonten sumber bébas sanèsipun kanggé gambar ingkang dipunmaksudaken,
  • kanggé dipunamot ing Wikipedia basa Jawi, ingkang dipunlayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] ingkang basisipun dumunung wonten ing Amérika Sarékat, cekap miturut sarat pangginaan adil (fair use) ing saandhapipun Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan sanès gambar punika, ing Wikipedia utawi papan sanèsipun, saged nglanggar hak cipta.

Dhumateng ingkang nginggahaké gambar: supados nambahaken detil informasi gambar kadosta alesan pangginaan poster, ugi sumber gambar lan informasi hak ciptanipun.


Kategori yang ditambahkan: Cat:Gambar mawa lisènsi panggunaan wajar