Cithakan:DinaIkiIngSejarah/8 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[[Image:|170px|Nabi Muhammad]]
  • 2012 Kajuwaran bal-balan Piala Eropah UEFA Euro 2012 (8 Juni - 1 Juli 2012) resmi dipunbikak ing Warszawa, Polandia mawi tetandhingan antawis Polandia lawan Yunani mawi kasil 1-1. Lajeng dalunipun Rusia mimpang 4-1 saking Céko ing Wroclaw. Kajuwaran taun punika dipunwontenaken ing kalih negari: Polandia saha Ukraina. Cacahipun tim ingkang tumut wonten 16.

    Wiyosan[besut sumber]