Cithakan:DinaIkiIngSejarah/1 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2013 - Koran swasta dipunsadé malih ing Burma kanggé sepindhahipun sasampunipun mèh 50 taun dipunlarang.