Cithakan:DinaIkiIngSejarah/10 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mandela
  • 2013 - Nigeria ngawonaken Burkina Faso lan njawarani Piala Afrika 2013.
  • 2013 - Argo mimpangaken tiga bebungah, kalebet Film Paling Saé, salebetipun British Academy Film Awards ka-66.