Cithakan:Danube

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
  • Negara-negara kudu sing diakoni sacara internasional lan saora-orané wewatesan karo Kali Danube
  • Kutha sing nduwèni pedunung 100,000 jiwa utawa luwih
  • Ilèn kali saora-orané dawané 200km