Cithakan:Country data the Falkland Islands

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data the Falkland Islands iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Falkland Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Falkland Jeneng artikel pokok (Kapuloan Falkland)
flag alias Flag of the Falkland Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Falkland Islands.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1948Flag of the Falkland Islands (1948–1999).svgFlag of the Falkland Islands (1948–1999).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
FLK (view)Cithakan:Country data FLKCithakan:Country data FLK

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|the Falkland Islands|1948}} the Falkland Islands
  • {{flagicon|the Falkland Islands|1948}}Kapuloan Falkland

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data the Falkland Islands

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo