Cithakan:Country data Siprus Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Siprus Lor iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Siprus Lor Jeneng artikel pokok (Siprus Lor)
flag alias Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
TRNC (view) TRNC Siprus Lor

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Siprus Lor}} Siprus Lor
  • {{flagicon|Siprus Lor}}Siprus Lor

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|TRNC}}Siprus Lor
  • {{flagcountry|TRNC}} Siprus Lor
  • {{flag|TRNC}} TRNC

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Siprus Lor

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo