Cithakan:Country data Seychelles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Seychelles iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Seychelles.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Seychelles Jeneng artikel pokok (Seychelles)
flag alias Flag of the Seychelles.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Seychelles.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1976Flag of Seychelles (1976–1977).svgFlag of the Seychelles 1976.svg
1977Flag of Seychelles (1977–1996).svgFlag of the Seychelles 1977.svg
colonialGovernment Ensign of the United Kingdom.svgGovernment Ensign of the United Kingdom.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
SYC (view)Cithakan:Country data SYCCithakan:Country data SYC
SEY (view)Cithakan:Country data SEYCithakan:Country data SEY

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Seychelles}} Seychelles
  • {{flagicon|Seychelles}}Seychelles

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Seychelles|1976}} Seychelles
  • {{flagicon|Seychelles|1976}}Seychelles

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Seychelles

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo