Cithakan:Country data Sepanyol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Sepanyol iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Spain.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Sepanyol Jeneng artikel pokok (Sepanyol)
flag alias Flag of Spain.svg Jeneng gambar (File:Flag of Spain.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1506Flag of Cross of Burgundy.svgFlag of Cross of Burgundy.svg
1701Bandera de España 1701-1760.svgBandera de España 1701-1748.svg
1748Bandera de España 1760-1785.svgBandera de España 1748-1785.svg
1785Flag of Spain (1785–1873, 1875–1931).svgFlag of Spain (1785-1873 and 1875-1931).svg
1873Flag of the First Spanish Republic.svgFlag of the First Spanish Republic.svg
1931Flag of Spain (1931–1939).svgFlag of Spain (1931 - 1939).svg
1938Flag of Spain (1938–1945).svgFlag of Spain (1938 - 1945).svg
1945Flag of Spain (1945–1977).svgFlag of Spain (1945–1977).svg
1977Flag of Spain (1977–1981).svgFlag of Spain (1977 - 1981).svg
civil-1785BandMercante1785.svgBandMercante1785.svg
civilFlag of Spain (Civil).svgFlag of Spain (Civil).svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ESP (view) ESP Sepanyol
SPA (view) SPA Sepanyol

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Sepanyol}} Sepanyol
  • {{flagicon|Sepanyol}}Sepanyol

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Sepanyol|1506}} Sepanyol
  • {{flagicon|Sepanyol|1506}}Sepanyol

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|ESP}}Sepanyol
  • {{flagcountry|ESP}} Sepanyol
  • {{flag|ESP}} ESP

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Sepanyol

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo