Cithakan:Country data Saxony-Anhalt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Saxony-Anhalt iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Saxony-Anhalt (state).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Saxony-Anhalt Jeneng artikel pokok (Saxony-Anhalt)
flag alias Flag of Saxony-Anhalt (state).svg Jeneng gambar (File:Flag of Saxony-Anhalt (state).svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Sachsen-Anhalt (view)Cithakan:Country data Sachsen-AnhaltCithakan:Country data Sachsen-Anhalt
DE-ST (view)Cithakan:Country data DE-STCithakan:Country data DE-ST

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Saxony-Anhalt}} Saxony-Anhalt
  • {{flagicon|Saxony-Anhalt}}Saxony-Anhalt

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Saxony-Anhalt

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo