Cithakan:Country data Saint Martin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Saint Martin iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of France.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Saint Martin (Prancis) Jeneng artikel pokok (Saint Martin (Prancis))
shortname alias Saint Martin (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of France.svg Jeneng gambar (File:Flag of France.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
localFlag of Saint-Martin (fictional).svgFlag of Saint-Martin (local).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
MAF (view)Cithakan:Country data MAFCithakan:Country data MAF
Saint-Martin (view)Cithakan:Country data Saint-MartinCithakan:Country data Saint-Martin

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Saint Martin|local}} Saint Martin
  • {{flagicon|Saint Martin|local}}Saint Martin (Prancis)

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Saint Martin

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo