Cithakan:Country data Ruslan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Ruslan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Russia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèter Aji Werdi
alias Ruslan Jeneng artikel pokok (Ruslan)
flag alias Flag of Russia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Russia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

Labèl Flag image (40px) Image name
1721 Flag of Oryol (variant).svg Flag of Oryol (variant).svg
1858 Romanov Flag.svg Romanov Flag.svg
1914 Flag of Russian Empire for private use (1914–1917).svg Flag of Russian Empire for private use (1914–1917).svg
1918 Flag of the Russian SFSR (1918-1920).svg Flag of the Russian SFSR (1918-1920).svg
1925 Flag of the Russian SFSR (1920-1937).svg Flag of the Russian SFSR (1920-1937).svg
1937 Flag of the Russian SFSR (1937-1954).svg Flag of the Russian SFSR (1937-1954).svg
1954 Flag of the Russian SFSR.svg Flag of the Russian SFSR.svg
1991 Flag of Russia (1991-1993).svg Flag of Russia (1991-1993).svg
1993 Flag of Russia (Kremlin.ru).svg Flag of Russia (Kremlin.ru).svg
naval Naval Ensign of Russia.svg Naval Ensign of Russia.svg
air force Flag of the Air Force of the Russian Federation.svg Flag of the Air Force of the Russian Federation.svg
army Flag of the Russian Federation Ground Forces.svg Flag of the Russian ground forces.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas {{flag|aliyas}} output {{flagcountry|aliyas}} output
RUS (view)  RUS  Ruslan
Russian Federation (view)  Russian Federation  Ruslan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Ruslan}} Ruslan
  • {{flagicon|Ruslan}}Ruslan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Ruslan|1721}} Ruslan
  • {{flagicon|Ruslan|1721}}Ruslan

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|RUS}}Ruslan
  • {{flagcountry|RUS}} Ruslan
  • {{flag|RUS}} RUS


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Ruslan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

Paramèter Andharan Jinis Status
Ora ana paramèter sing dianggo