Cithakan:Country data Pongol Verdhé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Pongol Verdhé iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Cape Verde.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Pongol Verdhé Jeneng artikel pokok (Pongol Verdhé)
flag alias Flag of Cape Verde.svg Jeneng gambar (File:Flag of Cape Verde.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1975Flag of Cape Verde (1975–1992).svgFlag of Cape Verde (1975-1992).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CPV (view) CPV Pongol Verdhé
Cabo Verde (view) Cabo Verde Pongol Verdhé
Cape Verde (view) Cape Verde Pongol Verdhé

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Pongol Verdhé}} Pongol Verdhé
  • {{flagicon|Pongol Verdhé}}Pongol Verdhé

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Pongol Verdhé|1975}} Pongol Verdhé
  • {{flagicon|Pongol Verdhé|1975}}Pongol Verdhé

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Pongol Verdhé

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo