Cithakan:Country data Pasisir Gadhing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Pasisir Gadhing iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Côte d'Ivoire.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Pasisir Gadhing Jeneng artikel pokok (Pasisir Gadhing)
flag alias Flag of Côte d'Ivoire.svg Jeneng gambar (File:Flag of Côte d'Ivoire.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CIV (view) CIV Pasisir Gadhing
Côte d'Ivoire (view) Côte d'Ivoire Pasisir Gadhing

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Pasisir Gadhing}} Pasisir Gadhing
  • {{flagicon|Pasisir Gadhing}}Pasisir Gadhing

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Pasisir Gadhing

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo