Cithakan:Country data Nagorno-Karabakh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Nagorno-Karabakh iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Artsakh.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Nagorno-Karabakh Jeneng artikel pokok (Nagorno-Karabakh)
flag alias Flag of Artsakh.svg Jeneng gambar (File:Flag of Artsakh.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Nagorno-Karabakh (view) Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Nagorno-Karabakh}} Nagorno-Karabakh
  • {{flagicon|Nagorno-Karabakh}}Nagorno-Karabakh

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Nagorno-Karabakh

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo