Cithakan:Country data Makedonia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Makedonia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of North Macedonia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Républik Makedonia Jeneng artikel pokok (Républik Makedonia)
shortname alias Républik Makedonia (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Macedonia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Macedonia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1992Flag of Macedonia (1992–1995).svgFlag of North Macedonia (1992–1995).svg
SRFlag of the Socialist Republic of Macedonia (1946–1991).svgFlag of North Macedonia (1946–1992).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
MKD (view)Cithakan:Country data MKDCithakan:Country data MKD
Republic of Macedonia (view)Cithakan:Country data Republic of MacedoniaCithakan:Country data Republic of Macedonia
Macedonia, Republic of (view)Cithakan:Country data Macedonia, Republic ofCithakan:Country data Macedonia, Republic of
Macedonia (view) Macedonia Republik Makedonia
FYR Macedonia (view)Cithakan:Country data FYR MacedoniaCithakan:Country data FYR Macedonia

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Makedonia|1992}} Makedonia
  • {{flagicon|Makedonia|1992}}Républik Makedonia

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Makedonia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo