Cithakan:Country data Kingdom of Italy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kingdom of Italy iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Italy (1861-1946) crowned.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Karajan Itali Jeneng artikel pokok (Karajan Itali)
shortname alias Itali (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Italy (1861-1946) crowned.svg Jeneng gambar (File:Flag of Italy (1861-1946) crowned.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
civilFlag of Italy (1861–1946).svgFlag of Italy (1861-1946).svg
navalFlag of Italy (1861-1946) crowned.svgFlag of Italy (1861-1946) crowned.svg
armyFlag of Italy (1860).svgFlag of Italy (1860).svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

  • {{navy|Kingdom of Italy}} Regia Marina
  • {{flagicon|Kingdom of Italy|naval}}Karajan Itali

Panji anggegana bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Air force ngasilaké:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Conto panggunané

  • {{flag|Kingdom of Italy}} Kingdom of Italy
  • {{flagicon|Kingdom of Italy}}Karajan Itali
  • {{flagcountry|Kingdom of Italy}} Itali

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kingdom of Italy|civil}} Kingdom of Italy
  • {{flagicon|Kingdom of Italy|civil}}Karajan Itali

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kingdom of Italy

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo