Cithakan:Country data Kepulauan Virgin Britania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kepulauan Virgin Britania iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the British Virgin Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Virgin Britania Raya Jeneng artikel pokok (Kapuloan Virgin Britania Raya)
flag alias Flag of the British Virgin Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the British Virgin Islands.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
civilCivil Ensign of the British Virgin Islands.svgCivil Ensign of the British Virgin Islands.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
VGB (view)Cithakan:Country data VGBCithakan:Country data VGB
IVB (view)Cithakan:Country data IVBCithakan:Country data IVB
British Virgin Islands (view)Cithakan:Country data British Virgin IslandsCithakan:Country data British Virgin Islands
Virgin Islands, British (view)Cithakan:Country data Virgin Islands, BritishCithakan:Country data Virgin Islands, British

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kepulauan Virgin Britania

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo