Cithakan:Country data Kapuloan Cayman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Cayman iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Cayman Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Cayman Jeneng artikel pokok (Kapuloan Cayman)
flag alias Flag of the Cayman Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Cayman Islands.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
oldFlag of the Cayman Islands (pre-1999).svgFlag of the Cayman Islands (pre-1999).svg
civilCivil Ensign of the Cayman Islands.svgCivil Ensign of the Cayman Islands.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CYM (view)Cithakan:Country data CYMCithakan:Country data CYM
CAY (view) CAY Kapuloan Cayman
Cayman Islands (view)Cithakan:Country data Cayman IslandsCithakan:Country data Cayman Islands
Cayman (view)Cithakan:Country data CaymanCithakan:Country data Cayman

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Cayman}} Kapuloan Cayman
  • {{flagicon|Kapuloan Cayman}}Kapuloan Cayman

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kapuloan Cayman|old}} Kapuloan Cayman
  • {{flagicon|Kapuloan Cayman|old}}Kapuloan Cayman

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Cayman

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo