Cithakan:Country data Kamboja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kamboja iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Cambodia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kamboja Jeneng artikel pokok (Kamboja)
flag alias Flag of Cambodia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Cambodia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1863Flag of Cambodia under French protection.svgFlag of Cambodia under French protection.svg
1942Flag of Cambodia under Japanese occupation.svgFlag of Cambodia under Japanese occupation.svg
1970Flag of the Khmer Republic.svgFlag of the Khmer Republic.svg
1975Flag of Democratic Kampuchea.svgFlag of Democratic Kampuchea.svg
1979Flag of the People's Republic of Kampuchea.svgFlag of the People's Republic of Kampuchea.svg
1989Flag of the State of Cambodia.svgFlag of the State of Cambodia.svg
1992Flag of Cambodia under UNTAC.svgFlag of Cambodia under UNTAC.svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
KHM (view) KHM Kamboja
CAM (view) CAM Kamboja

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kamboja}} Kamboja
  • {{flagicon|Kamboja}}Kamboja

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kamboja|1863}} Kamboja
  • {{flagicon|Kamboja|1863}}Kamboja

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|KHM}}Kamboja
  • {{flagcountry|KHM}} Kamboja
  • {{flag|KHM}} KHM

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kamboja

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo