Cithakan:Country data Guyana Britania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Guyana Britania iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of British Guiana (1919–1955).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Guyana Britania Jeneng artikel pokok (Guyana Britania)
flag alias Flag of British Guiana (1919-1955).svg Jeneng gambar (File:Flag of British Guiana (1919-1955).svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
British Guiana (view) British Guiana Guyana Britania
Guiana Britania (view) Guiana Britania Guyana Britania

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Guyana Britania}} Guyana Britania
  • {{flagicon|Guyana Britania}}Guyana Britania

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Guyana Britania

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo