Cithakan:Country data Grenada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Grenada iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Grenada.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Grenada Jeneng artikel pokok (Grenada)
flag alias Flag of Grenada.svg Jeneng gambar (File:Flag of Grenada.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1903Missing Blue Ensign.svgMissing Blue Ensign.svg
navalNaval Ensign of Grenada.svgNaval Ensign of Grenada.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
GRD (view)Cithakan:Country data GRDCithakan:Country data GRD
GRN (view)Cithakan:Country data GRNCithakan:Country data GRN

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Grenada}} Grenada
  • {{flagicon|Grenada}}Grenada

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Grenada|1903}} Grenada
  • {{flagicon|Grenada|1903}}Grenada

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Grenada

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo