Cithakan:Country data GDR

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data GDR iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of East Germany.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias East Germany Jeneng artikel pokok (East Germany)
flag alias Flag of East Germany.svg Jeneng gambar (File:Flag of East Germany.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1949Flag of Germany.svgFlag of Germany.svg
navalFlag of warships of VM (East Germany).svgFlag of warships of VM (East Germany).svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

  • {{navy|GDR}} Volksmarine
  • {{flagicon|GDR|naval}}East Germany

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
GDR (view) GDR East Germany
DDR (view)Cithakan:Country data DDRCithakan:Country data DDR
German Democratic Republic (view)Cithakan:Country data German Democratic RepublicCithakan:Country data German Democratic Republic

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|GDR}} GDR
  • {{flagicon|GDR}}East Germany

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|GDR|1949}} GDR
  • {{flagicon|GDR|1949}}East Germany

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|GDR}}East Germany
  • {{flagcountry|GDR}} East Germany
  • {{flag|GDR}} GDR

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data GDR

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo