Cithakan:Country data French Polynesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data French Polynesia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of French Polynesia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Polinesia Perancis Jeneng artikel pokok (Polinesia Perancis)
flag alias Flag of French Polynesia.svg Jeneng gambar (File:Flag of French Polynesia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1946Flag of France.svgFlag of France.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
PYF (view)Cithakan:Country data PYFCithakan:Country data PYF
Tahiti (view)Cithakan:Country data TahitiCithakan:Country data Tahiti
TAH (view)Cithakan:Country data TAHCithakan:Country data TAH
Polinesia Prancis (view)Cithakan:Country data Polinesia PrancisCithakan:Country data Polinesia Prancis
French Polynesia (view) French Polynesia Polinesia Perancis

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|French Polynesia}} French Polynesia
  • {{flagicon|French Polynesia}}Polinesia Perancis

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|French Polynesia|1946}} French Polynesia
  • {{flagicon|French Polynesia|1946}}Polinesia Perancis

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data French Polynesia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo