Cithakan:Country data Empire of Japan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Empire of Japan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Japan (1870–1999).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kamaharajan Jepang Jeneng artikel pokok (Kamaharajan Jepang)
flag alias Merchant flag of Japan (1870).svg Jeneng gambar (File:Merchant flag of Japan (1870).svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalNaval Ensign of Japan.svgNaval Ensign of Japan.svg
armyWar flag of the Imperial Japanese Army.svgWar flag of the Imperial Japanese Army.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Empire of Japan (view) Empire of Japan Kamaharajan Jepang

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Empire of Japan}} Empire of Japan
  • {{flagicon|Empire of Japan}}Kamaharajan Jepang

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Empire of Japan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo