Cithakan:Country data British Columbia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data British Columbia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of British Columbia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias British Columbia Jeneng artikel pokok (British Columbia)
flag alias Flag of British Columbia.svg Jeneng gambar (File:Flag of British Columbia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1906Hypothetical flag of British Columbia, 1906–1960.pngBc1906.PNG


Conto panggunané

  • {{flag|British Columbia}} British Columbia
  • {{flagicon|British Columbia}}British Columbia

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|British Columbia|1906}} British Columbia
  • {{flagicon|British Columbia|1906}}British Columbia



DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data British Columbia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo